Hogyan vásárolhatom meg a Sam4s NR300 online pénztárgépet?

A Webmaxx Stúdió Kft. által forgalmazott Sam4s NR300 pénztárgépet irodánkban vagy webáruházunkban vásárolhatja meg. A megrendelt pénztárgépeket üzemkészen adjuk át, tehát Ön az átvételt követően rögtön el is kezdheti majd használni a kiválasztott és az igényeinek megfelelően beállított modellt. A NAV-hoz köthető készülékek forgalmazására és üzemeltetésére szigorú szabályok vonatkoznak, ezért a beszerzésük komplikáltabb feladat, mint a legtöbb műszaki eszköz megvásárlása. Annak érdekében, hogy Ön minél könnyebben használatba vehesse a kiválasztott pénztárgépet, összeszedtünk minden fontos információt, amit a pénztárgépeink megvásárlásához, tudnia kell.

Dokumentumok, céges adatok
Az élesítéshez és az adatkommunikációs előfizetési szerződés megkötéséhez az alábbi információkra és dokumentumokra lesz szükségünk:
  • NAV regisztrációs kód (PTGREG nyomtatványon igényelhető a NAV-tól)
  • Cégkivonat vagy egyéni vállalkozói igazolvány másolata
  • Aláírási címpéldány, vagy meghatalmazás másolata
  • Személyi igazolvány, vagy azonosító okmány mindkét oldalának másolata

Mobil adatkommunikációs szerződés
Az online pénztárgépek mobiltelefon hálózatokon keresztül kommunikálnak a NAV rendszerével, ezért az új kasszák vásárlóinak előfizetői szerződést kell kötniük, mielőtt használni kezdik a készüléküket. Az általunk forgalmazott Sam4s pénztárgépeket kizárólag a Mobil Adat Kft. hatósági áras adatforgalmi csomagjával együtt rendelheti meg, melynek havidíja nettó 1.500 Ft. Az előfizetés nem tartalmaz túlforgalmazási díjat és hűségidőt sem kell vállalnia, ha a kasszáink mellett dönt. A szerződés megkötésének adminisztrációs folyamatának terhét is levesszük válláról, így külön nem kell a szolgáltatót felkeresnie, ügyfélszolgálatunk mindent elintéz.

Élesítés, üzembe helyezés
Mielőtt elkezdhetné értékesíteni a termékeit a pénztárgépe segítségével, üzembe kell helyeznünk a készüléket. A beüzemelés során a pénztárgép memóriájában rögzítjük a vállalkozásának az adatait, az ÁFA köröket, az euró átállás dátumát, valamint dokumentumokat továbbítunk az adóhatóságnak és átadjuk Önnek a pénztárgépnaplót.
Az élesítéskor a kötelező adatrögzítésen kívül, a készülékét a vállalkozása igényeinek megfelelően programozzuk. Többek közt az Ön által értékesített termékeknek megfelelő Gyűjtőket rögzítünk a készülék memóriájában, és akár azt is lehetővé tehetjük, hogy egyetlen gombnyomással értékesíthesse a legkeresettebb árucikkekeit.

Szállítási határidő
A Sam4s NR-300 pénztárgépet az adatok beérkezését követően, 2-3 munkanapon belül INGYENESEN szállítjuk a megadott címre.