Jótállási idő alatt meghibásodott a készülékem, mi a teendő?

A jótállási idő alatt meghibásodott készüléket a számlamásolattal, garanciajeggyel és a használt kiegészítőkkel (tápegység, tápkábel, adatkábel, stb.), valamint nyomtató esetén kellékanyaggal (festékszalag, címke, stb.) szükséges eljuttatni, a hiba pontos leírásával és a kapcsolattartó megadásával. 

A WebMaxx Stúdió Kft. által forgalomba hozott eszközökre a gyártó, az által megadott időtartamban és feltételekkel (a hiba típusától függően a Gyártó bevizsgáló központjának eredménye alapján) jótállást vállalhat. Jótállás nem minden termékre vonatkozik, csak azokra a termékekre, ahol a gyártó azt vállalta.
A jótállás tartalmát, érvényesítésének feltételeit minden esetben a gyártó határozza meg. A WebMaxx Stúdió Kft. jótállási jegyet ad át a jótállással érintett termékekkel együtt. Közreműködése keretében azt vállalja, hogy a részére eljuttatott hibás terméknek a jótállás keretében történő javítása érdekében a gyártóhoz eljuttatja, intézkedik a javítás, vagy csere elvégzése érdekében.

A vállalt javítási időtartam gyártótól függően általában 15-30 munkanap, amely a szükséges cserealkatrészek rendelkezésre állásától függően ennél hosszabb is lehet - különösen külföldi javítás esetén.
A javítás befejezéséről és a termék átvételének lehetőségeiről e-mailben értesítjük az ügyfeleinket.
 
A meghibásodott eszköz szállításáról külön megállapodás hiányában a javítást kérő Vásárló gondoskodik a WebMaxx Stúdió Kft. telephelye és a Vásárló telephelye között, mindkét irányban. A nem megfelelő csomagolásból eredendő sérülésekért felelősséget nem vállalunk!

A WebMaxx Stúdió Kft. felelősséget vállal a javításra átvett eszközök és tartozékaik, legjobb tudása szerinti megjavítására és állagának megóvására, az átvételtől az átadásig.
A felelősség nem terjed ki az eszközökön található beállítások- és felhasználói szoftverek megőrzésére, valamint az akkumulátorok feltöltött állapotának megtartására.

Amennyiben szervizeléssel, garanciával kapcsolatos további kérdése lenne, kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal.