Mi az a DTC (Direct To Card) technológia?

DTC - Direct To Card technológia
A DTC (közvetlenül a kártya felületére történő) színes festékszalag esetén hőszublimációs nyomtatási technológiával (sárga, bíbor, cián és a fekete alapszíneket egymás után), monokróm resin festékszalag esetén (egyszínű) hőtranszferes eljárással hozza létre a grafikát, majd egy átlátszó fóliaréteggel biztosítja a kártya felületének védelmét. Ezzel a technológiával kb 0,2 mm-es fehér szegély marad a kártyaszéleken. 
A kártyát laminálása, utólagos felülnyomtatása, transzfer illetve szublimációs nyomtatása már nem lehetséges, így a megszemélyesítendő adatok egy eljárásban kerülnek a kártyára. 
Alacsony példányszám esetén is költséghatékony, akár egy darab kártya is nyomtatható. Előnye a HDP nyomtatással szemben, hogy kedvezőbb áru.
A rendelés előtt javasoljuk mintakártya megtekintését, mert az ezen eljárással nyomtatott kártyák kinézete eltér a megszokott fényes ofszet vagy HDP kártyaképektől, teljesen egyedi. 
Alkalmazási területek: törzsvásárlói kártya, hűségkártya, pontgyűjtő kártya, igazolvány, belépő, bérlet, tagsági, azonosító, névjegykártya, névtábla, uszoda-fürdő belépő, esküvői ültető- és emlékkártya, ajándékkártya, kártyanaptár, oltásikönyv, ebédjegy