Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PótPrinter garancia

Webmaxx
5.000 Ft + ÁFA ( 6.350 Ft )
Menny.:db
Az exkluzív PótPrinter csomag megvásárlásával a rendeléstől számítva 1 évig az esetlegesen felmerülő szervizelés időtartamára ingyenesen a rendelt típusú címkenyomtatóval megegyező típusú eszközt biztosítunk.
Cikkszám: DS004
Elérhetőség: Rendelhető
Várható szállítás: 2023. december 13.

Vonalkódolvasó vásárlás esetén végfelhasználóink számára 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk telefonon vagy távoli asztalon a termék beállításához. Több, mint 20 éves tapasztalatunk alapján gyors és szakszerű help-desk szolgáltatást nyújtanak szervizes kollégáink.

Igény esetén térítéses szolgáltatás keretein belül, akár helyszíni beüzemelést és oktatást is vállalunk!

5.000 Ft + ÁFA ( 6.350 Ft )
Menny.:db

Leírás

PótPrinter szolgáltatásunk bemutatása

A DunaShop kínálatában található tekercses címkenyomtatókat folyamatos használatra tervezték, de olyan készülék nem létezik, amelyiknél még a gondos karbantartás és tisztítás mellett ne történhetne meghibásodás. Saját tapasztalatból azt is tudjuk, hogy a hiba mindig a legrosszabb időpontban kopogtat! 
Néhány kiemelt címkenyomtatónkhoz (Zebra GC420t, Godex GE300) ezért extra "PótPrinter" szolgáltatás vásárolható(csak a termék rendelésével egy időben). Ezzel a szolgáltatással a vásárlástól számítva 1 évig az esetlegesen felmerülő szervizelés időtartamára ingyenesen a vásárolt típusú címkenyomtatóval megegyező típusú eszközt biztosítunk.

A "PótPrinter" csomag megvásárlása esetén a hibás eszköz szervizünkbe beérkezését követően, automatikusan küldjük a kiváltó címkenyomtatót, melyet addig használhat, amíg a készülékének javítása történik és csak akkor kell visszaküldeni, ha már Önnél újra a saját címkenyomtatója. A "PótPrinter" csomag megvásárlásán felül, a felmerülő szállítási költségek (1.000 Ft+ÁFA/szállítás) az ügyfelet terhelik mindkét irányban.

 

Megbízhat bennünk! Ismerje meg vásárlóink véleményét

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

Tezeko etikett címke

Hasonló termékek

Plasztik kártya nyomtató beüzemelés

Cikkszám: DS005
Rendelhető
8.000 Ft + ÁFA (10.160 Ft)

Címkenyomtató beüzemelés

Cikkszám: DS001
Rendelhető
8.000 Ft + ÁFA (10.160 Ft)

Vonalkódolvasó beüzemelés

Cikkszám: DS002
Rendelhető
8.000 Ft + ÁFA (10.160 Ft)

Blokknyomtató beüzemelés

Cikkszám: DS003
Rendelhető
8.000 Ft + ÁFA (10.160 Ft)