Jelenleg az alábbi termékek szerepelnek az ajánlatkérési listán.
A termékeknél a valós igénynek megfelelő mennyiséget tüntesse fel, hiszen a kedvezményt ennek függvényében tudjuk biztosítani.
Amennyiben mennyiséget módosítana, használja a mennyiség mező melletti ikonokat, ha törölni szeretne a listáról, kattintson a termék sorában lévő Törlés gombra.

Amennyiben még nem regisztrált partnerünk vagy még nem jelentkezett be, úgy a következő lépésben el kell döntenie, hogy regisztrál vagy regisztráció nélkül (vendégként) kíván ajánlatot kérni. Egyik választás sem jár semmilyen kötelezettséggel és engedélye nélkül a jövőben nem zavarjuk egyik elérhetőségén sem.

Javasoljuk a regisztrációval történő ajánlatkérést, hiszen ebben az esetben a jövőben egyszerűbben és gyorsabban tudja felvenni velünk a kapcsolatot. További előny, hogy partnereinknek egyedi kedvezményeket biztosítunk, valamint a weblapunkon található segédleteket teljes körűen csak így érhetik el.

Az ajánlatkérési folyamat következő lépéséhez kérjük nyomja meg az Ajánlatot kérek gombot; ha még szeretne más termékeket is a listára tenni kattintson a Böngészés folytatása gombra.

Tájékoztatjuk, hogy néhány ajánlathoz külső gyártók/disztribútorok/logisztikai központok válaszait is be kell kérnünk, így előfordulhat, hogy bármennyire is szeretnénk nem tudunk 24 órán belül választ küldeni Önnek.

Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele van ajánlatkérésével kapcsolatban forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz!